Stationsstraat 123, 3550 Heusden-Zolder
Ma : 17:00 - 22:00 / Di : 17:00 - 22:00u
Wo - Do : gesloten
Vr : 17:00 - 22:00u / Za - Zo : 17:00 - 22:00
New Window

+32 496 45 01 35, info@saporidelsud-zolder.be

Over ons

AUTHENTIEK ITALIAANSE TRATTORIA IN HEUSDEN-ZOLDER

Een stukje Italië op je bord

Na meer dan 20 jaar samen te hebben gewerkt als kapster, is voor Manuela en Modesta eindelijk de droom uitgekomen om een authentiek Italiaans restaurant te openen. Dit is niet altijd een gemakkelijke weg geweest, maar nu serveert Sapori Del Sud al reeds 5 jaar met de grootste zorg authentieke Italiaanse gerechten. Zij zijn dan ook in Heusden-Zolder en omstreken bekend voor de verse pasta’s, pizza’s en overheerlijke wijnen.
Het geheim van een onweerstaanbare pizza? Zorgvuldig bereid deeg, kraakverse ingrediënten … én een traditionele steenoven waarin hij à la minute gebakken wordt.

Het beste Italiaanse restaurant in Zolder

Door te zijn opgegroeid in het restaurant van ‘Mamma’ en ‘Papà’, kennen ze de Italiaanse keuken als geen ander. Ze zorgen er dan ook zelf voor dat elk gerecht aan de eisen voldoet als het de keuken verlaat.

Ook voor feestjes, gelegenheden en bedrijfsuitjes kan je bij Sapori del sud terecht. Neem zeker contact met ons op en we werken je graag iets op maat uit.

Terras

Tijdens de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op ons gezellig buitenterras. Ontdek ook onze heerlijke pizza’s en pasta’s om mee te nemen.

Back to Top